Hvorfor Aroma Sense?

Unn deg vårt utvalg av dufter som vil forlate deg oppdatert og energisk. Velg blant våre valg som inkluderer sitrus sitron, minty eukalyptus og stressfri lavendel.

Sitron

Detoxifies huden, lindrer stress og øker våkenhet og konsentrasjon

Sitronolje er rik på antioksidanter og er perfekt for avgiftning og foryngelse av huden. Den har antiseptiske egenskaper for å behandle kviser og ulike hudforstyrrelser. I aromaterapi fremmer sitron forbedret konsentrasjon, økt oppmerksomhet og økt energi. Mange eksperter bruker det til å redusere stress, angst og symptomene på søvnløshet.

Vanilje

Naturlige aromaoljer gir en oppløftende duft som forbedrer avslapping og lindrer stress

Vaniljeolje har antioksidantegenskaper som nøytraliserer frie radikaler. I tillegg er vanilje ofte brukt til å slappe av og roe nervene forbundet med angst, stress og overfølsomhet. Viktigst av alt, vanilje brukes ofte til å undertrykke depresjon.

Citrus Mango

Hjelper med akne og fukter huden, senker tegn på aldring, og øker immuniteten

Mangoolje kan hjelpe til med lindring fra fordøyelseskanaler, hjertehelse, og fungerer som en hudfukter med høy konsentrasjon av antioksidanter. Den har fuktighetsgivende og helbredende egenskaper som brukes til å fukte og beskytte tørr, sprukket hud.

Eucalyptus

Forfriskende og nyttig for åndedrettsproblemer, sår, mental utmattelse, muskelsmerter og hudinfeksjoner

Eukalyptusolje er antibakteriell, antiinflammatorisk og decongestant i naturen. Det er effektivt for behandling av åndedrettsproblemer som forkjølelse, hoste, nese i halsen, ondt i halsen, astma og nesestopp. I aromaterapi brukes det til å stimulere mental aktivitet, øke blodstrømmen til hjernen, og lindre utmattelse og tretthet.

Lavendel

For å berolige angst, bedre søvn, forbedre blodsirkulasjonen, behandle akne og styrke immunforsvaret

Lavendelolje er nyttig i behandling av migrene, hodepine, depresjon, nervøsitet og følelsesmessig stress. Det kan hemme bakterier som forårsaker akne, og bidrar til å regulere sebum utskillelse. I aromaterapi induserer det søvn for å lindre søvnløshet og gir en utmerket løsning for angstproblemer.

Jasmine

God bruk som et afrodisiakum, søvnhjelp og hydrator for hud

Jasmineolje gir lindring av hoste ved å eliminere slim i luftveiene og kan bidra til å eliminere snorking. Det kan hjelpe hudpleie ved å behandle tørr, sprø og dehydrert hud. I aromaterapi har Jasmine et godt rykte for å sette folk i humør for kjærlighet og er kjent for å forbedre libido og følelser av seksuell lyst. Det beroliger kroppen, sinn og sjel vil oppmuntre til positive og konstruktive følelser.

Vitamin C

C-vitaminpatronen nøytraliserer klor ved kontakt og nærer huden og håret for å forhindre tørrhet. Vitamin C bidrar til å opprettholde hudens elastisitet for færre rynker og er viktig for kollagenproduksjon.

Klor nøytralisering

C-vitaminpatronen nøytraliserer klor ved kontakt og nærer huden og håret for å forhindre tørrhet. Vitamin C bidrar til å opprettholde hudens elastisitet for færre rynker og er viktig for kollagenproduksjon.

Micro Fabric Filtrering

Mikrofiberfilteret hindrer røret og uønskede forurensninger fra å gjennomsyre, slik at kun partikkelfritt vann kan drive gjennom.

Vanntrykksforsterkning

Aroma Sense dusjhode er designet for å optimalisere vanntrykket 1,5 x mer enn et brønnmerket dusjhode.

Negative Ioner

Vår nyskapende dusj produserer opptil fire ganger mengden negative ioner sammenlignet med en standard. Negative ioner er konsentrert i naturen som foss og har blitt vitenskapelig bevist for å øke blodstrømmen, lindre stress, balansere pH og lette pusten.