Samarbeid

son spa

Driver du hotell eller spa?

Bli vår samarbeidspartner!

Gjør miljøet og din bedrift en tjeneste ved å bli vår samarbeidspartner. Vi tilbyr bærekraftige, skreddersydde dusjløsninger og gode priser ved utskifting av større antall dusjenheter. Tilby dine besøkende en fantastisk dusjopplevelse og spar samtidig både penger og vann! Interessert i å prøve Aroma Sense?

Prøv Aroma Sense dusjhoder hos Son Spa

Har du lyst til å teste ut våre dusjhoder før du bestemmer deg for å kjøpe, har du nå sjansen til det. Son Spa har nemlig byttet ut 154 av sine dusjhoder med Aroma Sense dusjhoder.

Son Spa er et hyggelig spahotell i Son med 140 standardrom og 14 suiter. Hotellet ligger helt nede ved vannkanten og er et flott sted for konferanse og avslapning, med god mat og serviceinnstilt betjening.

I 2018 var Aroma Sense med på anbudsrunden der Son Spa bestemte hvilket dusjhode de ønsket å velge. Etter noen måneder med testing av våre og konkurrenters dusjhoder, valgte Son Spa sommeren 2019 vårt dusjhode Aroma Sense PR-SJW.

Son Spas erfaringer med Aroma Sense

“Før vi byttet til Aroma Sense dusjhoder, hadde vi opptil 2-3 klager i uka på de gamle dusjhodene våre”, kan hotelldirektør Petter Wilhelmsen ved Son Spa fortelle. Etter utskifting til Aroma Sense PR-SJW på 140 av standardrommene, har de derimot ikke hatt en eneste negativ tilbakemelding.

I suitene er det installert Aroma Sense Prestige dusjhoder med sitron-aromaduft, og gjestene har allerede begynt å etterspørre muligheten til å få kjøpt dusjhodene fra Aroma Sense.

Vi spurte hotelldirektør Petter Wilhelmsen hva hotellet hadde lagt vekt på ved innkjøp av nye dusjhoder. Petter sier at de viktigste faktorene var vannmengde og besparelse, samt design og pris. Han nevner at Aroma Sense dusjhoder gir bedre vanntrykk og mykere vannstråler enn ordinære dusjhoder samtidig som de sparer vann.

Aroma Sense dusjhoder

  • Aroma Sense dusjhoder gir 30-50 % mer vanntrykk enn ordinære dusjhoder. Spesialdesignen sørger for behagelige, silkemyke vannstråler som gir deg opplevelsen av å ha din egen spa hjemme.
  • Antibakteriekuler, smussfilter og vår patenterte vannplate er standard i alle dusjhodene fra Aroma Sense. Dette gjør at dusjhodene våre kan spare opptil 36 000 liter vann i året, noe du garantert oppdager på vannmåleren – og på lommeboka.
  • Dusjhodene produserer negative ioner ved hver dusj du tar, og dette er det etterhvert mange som har erfart at er bra for kropp og helse.
  • Aroma Sense PR-SJW er en sparedusj med et tykt mikrofilter i dusjhodet. Filteret fanger opp smuss og partikler som f.eks. kommer fra eldre vannrør.
  • Aroma Sense Prestige har de samme egenskapene som PR-SJW, men har i tillegg 9 forskjellige nydelige aromadufter å velge mellom.

Våre samarbeidspartnere

A-bad AS
Adresse: Breivollveien 25 A, 0668 Oslo, Norge
Telefon: +47 21 38 21 21
Webhttps://www.a-bad.no

Son Spa
Adresse: Hollandsveien 30, 1555 Son, Norge
Telefon: +47 64 98 48 00
Webhttps://sonspa.no