Personvernregler

Denne personvernspolitikken beskriver personvernpraksis for Aroma Sense Norge nettstedet og diverse relaterte tjenester (sammen referert til som «Nettstedet» eller «Nettstedet»). Lumba AS, (referert til som «oss» «vi» eller «Tjenesteyter») er leverandør av nettstedet. Vi er forpliktet til å beskytte ditt privatliv online. Vennligst les informasjonen nedenfor for å lære vår personvernerklæring angående din bruk av denne nettsiden: Du erkjenner at denne personvernreglene er en del av våre vilkår og betingelser for nettstedet, og ved å få tilgang til eller bruke nettstedet vårt, godtar du å være bundet av alle vilkårene og forhold. Hvis du ikke godtar disse vilkårene, kan du ikke få tilgang til eller bruke denne nettsiden.

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernreglene når som helst. Slike endringer, modifikasjoner, tillegg eller slettelser skal treffes umiddelbart etter varsel om dette, som kan gis elektronisk eller på andre måter, inkludert, men ikke begrenset til, utstedelse av e-post til e-postadressene fra registrerte brukere og / eller postering av revidert politikk på denne siden. Du erkjenner og aksepterer at det er ditt ansvar å opprettholde en gyldig e-postadresse som registrert bruker, gjennomgå denne nettsiden og denne policyen regelmessig og være oppmerksom på eventuelle endringer. Din fortsatte bruk av nettstedet etter slike endringer vil utgjøre din: (a) bekreftelse på den endrede policyen; og (b) avtale om å overholde og være bundet av den endrede policyen.

Informasjon samlet.
For å bedre gi deg våre mange tjenester, samler vi inn to typer informasjon om våre brukere: Personlig identifiserbar informasjon og ikke-personlig identifiserbar informasjon. Vårt primære mål for å samle informasjon fra deg er å gi deg en effektiv og tilpasset opplevelse mens du bruker nettstedet vårt.

Personlig identifiserbar informasjon
Dette refererer til informasjon som lar oss vite detaljene til hvem du er. Når du deltar i bestemte aktiviteter på denne nettsiden, for eksempel registrering av medlemskap, betalingsinformasjon, innsending av innhold og / eller innlegging av innhold i diskusjonsfora eller andre offentlige områder, innlevering av konkurranser eller konkurranser, utfylling av en undersøkelse eller sending av tilbakemelding , kan vi be deg om å gi visse opplysninger om deg selv ved å fylle ut og sende inn et elektronisk skjema. Det er helt valgfritt for deg å delta i disse aktivitetene. Hvis du velger å engasjere seg i disse aktivitetene, kan vi imidlertid be om at du gir oss personlig informasjon, for eksempel for- og etternavn, postadresse (inkludert postnummer), e-postadresse, arbeidsgiver, jobbtittel og avdeling, telefon og faksnummer og annen personlig identifiserende informasjon. Når du bestiller produkter eller tjenester på nettstedet, kan du bli bedt om å oppgi et kreditt- / debetkortnummer. Avhengig av aktiviteten, er noe av informasjonen vi ber deg om å gi identifisert som obligatorisk og noen som frivillig. Hvis du ikke oppgir de obligatoriske dataene i forhold til en bestemt aktivitet, vil du ikke kunne delta i den aktiviteten.

Ikke-personlig identifiserbar informasjon
Dette refererer til informasjon som ikke i seg selv identifiserer et bestemt individ. Vi samler viss informasjon om deg basert på hvor du besøker vår nettside på flere måter. Denne informasjonen er samlet og analysert både personlig og aggregert. Denne informasjonen kan inneholde Nettstedets Uniform Resource Locator («URL») som du nettopp kom fra, hvilken nettadresse du går neste, hvilken nettleser du bruker, og din IP-adresse (Internet Protocol). En URL er den globale adressen til dokumenter og andre ressurser på Internett. En IP-adresse er en identifikator for en datamaskin eller en enhet på et Transmission Control Protocol / Internet Protocol («TCP / IP») -nettverk, for eksempel Internett eller World Wide Web. Nettverk bruker TCP / IP-protokollen til å rute informasjon basert på destinasjonens IP-adresse. Med andre ord er en IP-adresse et nummer som automatisk tildeles datamaskinen din når du surfer på nettet, slik at webservere kan finne og identifisere datamaskinen din. Datamaskiner krever IP-adresser for at brukerne skal kunne kommunisere på Internett.

Kilde for innsamlingsinformasjon og bruk.
Vi samler ikke inn personlig identifiserbar informasjon fra deg med mindre du frivillig gir den til oss. Du gir oss personlig identifiserbar informasjon når du:

(a) Registrer deg for vår tjeneste og registrer din e-postadresse hos oss, (b) bruk vår nettside eller tjenester, (c) send e-postmeldinger, send skjemaer eller overføre annen informasjon via telefon, faks, tekstmelding eller brev ; eller (d) Registrer deg for spesialtilbud fra utvalgte tredjeparter

Vi kan også samle inn opplysninger fra deg på andre punkter på vår nettside som angir at slik informasjon blir samlet. I tillegg kan vi også samle inn, eller vår tredjepartsannonserver og / eller innholdsserver kan samle inn bestemt ikke-personidentifiserbar informasjon . Denne informasjonen lagres til slutt og i noen tilfeller bestemte nettadresser. Vi bruker din IP-adresse til å diagnostisere problemer med våre servere, programvare, for å administrere nettstedet vårt og samle demografisk informasjon. Våre tredjepartsannonservere gir oss også oppsummering, men ikke individuelle rapporter som forteller oss hvor mange annonser som ble presentert og klikket på vår nettside. Vi vil primært bruke din personlig identifiserbare informasjon til å gi våre tjenester til deg etter behov etter våre avtaler med deg. Vi vil også bruke Personlig Identifiserbar Informasjon for å forbedre driften av nettstedet vårt, fylle bestillinger, forbedre produkt- og tjenestetilbud, og tilpasse innholdet, oppsettet og tjenestene til nettstedet vårt. Vi kan bruke personlig identifiserbar informasjon til å levere informasjon til deg og kontakte deg angående administrative merknader. Vi kan også bruke personlig identifiserbar informasjon for å løse tvister, feilsøke problemer og håndheve avtalene våre med deg, inkludert våre vilkår for bruk av nettstedet, retningslinjene for akseptabel bruk og denne personvernpolitikken.

Informasjonsdeling.
Vi selger ikke, handler eller leier din personlig identifiserbare informasjon til andre. Vi tilbyr noen av våre tjenester gjennom kontraktsavtale med tilknyttede selskaper, tjenesteleverandører, partnere og andre tredjeparter. Vi og våre servicepartnere bruker din personlig identifiserbare informasjon til å betjene våre nettsider og levere sine tjenester. For eksempel må vi frigjøre kredittkortinformasjonen din til den kortutstedende banken for å bekrefte betaling for produkter og tjenester som er kjøpt på denne nettsiden. Slett adresseinformasjonen din til leveringstjenesten for å levere produkter du bestilte; og gi bestillingsinformasjon til tredjeparter som hjelper oss med å yte kundeservice. Vi oppfordrer våre tjenestepartnere til å vedta og legge inn personvernpolitikk. Imidlertid er bruken av din personlig identifiserbare informasjon av våre servicepartnere underlagt personvernreglene for disse tjenestepartnerne, og det er ikke underlagt vår kontroll. Vi kan eventuelt være pålagt av rettshåndhevelse eller rettsmyndigheter å gi personell identifiserbar informasjon til Egnede myndigheter. Vi vil avsløre personlig identifiserbar informasjon ved mottak av en rettsordre, stævning, eller å samarbeide med en rettshåndhevelseundersøkelse. Vi samarbeider fullt ut med rettshåndhevelsesorganer for å identifisere de som bruker våre tjenester for ulovlige aktiviteter. Vi forbeholder oss retten til å rapportere til rettshåndhevelsesbyråer alle aktiviteter som vi i god tro tror å være ulovlige. Vi kan også gi ikke personlig identifiserbar informasjon om våre kunders salg, trafikkmønstre og tilhørende Nettstedsinformasjon til tredjepartsannonsører, men Denne statistikken inneholder ikke noen personlig identifiserbar informasjon.

Oppdatering, korreksjon eller sletting av personlig identifiserbar informasjon.
Vi mener at du bør ha mulighet til å få tilgang til og redigere personopplysninger som du har gitt oss. Du kan når som helst endre noen av dine personlig identifiserbare opplysninger i din konto ved å koble til kontoen din i samsvar med instruksjonene som er lagt ut andre steder på denne nettsiden. Ta med navn, adresse og / eller e-postadresse når du kontakter oss. Vi oppfordrer deg til raskt å oppdatere din personlig identifiserbare informasjon hvis den endres. Du kan be om å få informasjonen på kontoen slettet eller fjernet; Men fordi vi holder oversikt over tidligere transaksjoner, kan du ikke slette informasjon knyttet til tidligere transaksjoner på denne nettsiden. I tillegg kan det være umulig å slette informasjonen helt uten noen gjenværende informasjon på grunn av sikkerhetskopier.

Valg om innsamling, bruk og distribusjon av informasjon.
Vi kan fra tid til annen sende deg e-post om vårt produkt og tjenester. I tillegg, hvis du påmeldte ved registrering at du er interessert i å motta tilbud eller informasjon fra oss og våre partnere, kan vi av og til sende deg direkte mail om produkter og tjenester som vi mener kan være av interesse for deg. Kun Tjenesteyter (eller agenter som arbeider på vegne av Tjenesteyter) og i henhold til konfidensialitetsavtaler, vil sende deg disse direktemeldingene, og bare hvis du angav at du ikke protesterer mot disse tilbudene. Hvis du ikke vil motta slike sendinger, kan du bare kontakte oss når du gir oss dine personlige opplysninger. Eller, når som helst, kan du enkelt redigere kontoinformasjonen din for ikke lenger å motta slike tilbud og mailinger. Du har også valg med hensyn til informasjonskapsler, som beskrevet nedenfor. Ved å endre nettleservalgene dine, har du muligheten til å godta alle informasjonskapsler, bli varslet når en informasjonskapsel er angitt, eller å avvise alle informasjonskapsler. Hvis du velger å avvise alle cookies, kan enkelte deler av nettstedet vårt ikke fungere skikkelig i ditt tilfelle.

Sikkerhets forholdsregler mot tap, misbruk eller endring av informasjon.
På vårt nettsted kan du være trygg på at din personlig identifiserbare informasjon er sikker, i samsvar med gjeldende industristandarder. Betydningen av sikkerhet for all personlig identifiserbar informasjon knyttet til brukerne er av største bekymring for oss. Din personlig identifiserbare informasjon er beskyttet på flere måter. Tilgang fra deg til din personlig identifiserbare informasjon er tilgjengelig gjennom et passord og en unik kundeidentifikasjon valgt av deg. Dette passordet er kryptert. Vi anbefaler at du ikke oppgir passordet ditt til noen. I tillegg ligger din personidentifiserbare informasjon på en sikker server som bare har valgt tjenesteleverandørpersonal og entreprenører, har tilgang til via passord. Vi krypterer din personlig identifiserbare informasjon og forhindrer dermed uautoriserte partier i å se slik informasjon når den overføres til oss. Personlig informasjon du oppgir ikke er personlig identifiserbar informasjon, ligger også på et sikkert sted og er kun tilgjengelig via passord. Siden denne informasjonen ikke er tilgjengelig fra utenfor Tjenesteleverandøren, blir du ikke bedt om å velge et passord for å vise eller endre slik informasjon. For å kunne betjene deg mest, blir kredittkorttransaksjoner og ordreoppfølging håndtert av etablerte tredjepartsbanker , behandlingsagenter og distribusjonsinstitusjoner. De mottar informasjonen som trengs for å verifisere og godkjenne kredittkortet ditt eller annen betalingsinformasjon, og å behandle og sende bestillingen. Dessverre kan ingen dataoverføring via Internett eller et trådløst nettverk garanteres å være 100 % sikker. Som et resultat av dette, anerkjenner du at: (a) det er sikkerhets- og personvernbegrensninger på Internett som er utenfor vår kontroll, mens vi streber etter å beskytte din personlig identifiserbare informasjon (b) Sikkerheten, integriteten og personvernet til all informasjon og data som utveksles mellom deg og oss gjennom dette nettstedet, kan ikke garanteres; og (c) slik informasjon og data kan bli vist eller manipulert i transitt av en tredjepart.

Bruk av informasjonskapsler.
Når du bruker nettstedet vårt, lagrer vi informasjonskapsler på datamaskinen din for å lette og tilpasse bruken av nettstedet vårt. En informasjonskapsel er en liten datatekstfil, som et nettsted lagrer på datamaskinens harddisk (hvis nettleseren tillater det) som senere kan hentes for å identifisere deg for oss. Våre informasjonskapsler lagrer tilfeldig tildelte brukeridentifikasjonsnumre, landet du befinner deg i, og ditt fornavn til å ønske deg velkommen til vår hjemmeside. Kakene gjør din bruk av nettstedet enklere, gjør nettsiden renere og hjelper oss med å opprettholde sikkerheten. Du kan alltid avslå våre cookies hvis nettleseren tillater det, men enkelte deler av nettstedet vårt virker kanskje ikke riktig. Da kan vi bruke et utenforstående annonseserveringsfirma til å vise bannerannonser på nettstedet vårt. Som en del av tjenesten, legger de en egen informasjonskapsel på datamaskinen. Vi vil ikke levere noen tredjepartsannonser med noen av dine personlig identifiserbare opplysninger eller informasjon om dine kjøp. Vi og vår tredjepartsannonserver samler inn og bruker ikke-personlig identifiserbar informasjon om deg, for eksempel din IP-adresse, nettlesertype, serveren din datamaskinen er logget på, retningsnummeret og postnummeret som er knyttet til serveren din, og om du har svart til en bestemt annonse. Andre annonsører kan også plassere bannerannonser på vår nettside på samme måte som ovenfor, men vi vil ikke avsløre noen personlig identifiserbar informasjon til dem

Kunnskap om personvern og datainnsamling av tredjeparts nettsteder.
Med mindre annet er omtalt i denne personvernpolitikken, gjelder dette dokumentet bare bruk og avsløring av informasjon vi samler inn fra deg. Andre sider som er tilgjengelige via nettstedet vårt, har sine egne retningslinjer for personvern og datainnsamling, bruk og offentliggjøring. Vennligst se hvert nettsteds personvernpolicy. Vi er ikke ansvarlige for tredjeparts retningslinjer eller praksis. I tillegg kan andre selskaper som plasserer reklame på nettstedet vårt, samle inn opplysninger om deg når du ser eller klikker på annonseringen ved bruk av informasjonskapsler. Vi kan ikke kontrollere denne samlingen av informasjon. Du bør kontakte disse annonsørene direkte hvis du har spørsmål om deres bruk av informasjonen de samler inn.

Ytterligere online personverninformasjon.
Du bør også være oppmerksom på at når personlig identifiserbar informasjon frivillig blir offentliggjort (dvs. navn, e-postadresse, etc.) i diskusjonsfora eller andre offentlige områder på denne nettsiden, vil denne informasjonen, sammen med informasjon som er beskrevet i din kommunikasjon, kan samles inn og brukes av tredjeparter og kan føre til uønskede meldinger fra tredjeparter. Slike aktiviteter er utenfor vår kontroll, og denne personvernet gjelder ikke for slik informasjon. Eventuelle innleveringer til entreprenørverdier, tilbakemeldingsfora eller andre offentlige områder på denne nettsiden aksepteres med forståelse for at de er tilgjengelige for alle tredjeparter. Hvis du ikke vil at dine kommentarer skal vises av tredjeparter, anbefales du ikke å legge inn noen innleveringer. Til slutt er du eneansvarlig for å opprettholde hemmeligheten til ditt passord og / eller kontoinformasjon. Vær forsiktig og ansvarlig når du er online.