Ofte stilte spørsmål

Hvordan kan filter C-filteret i vitamin C i min aromaterapi dusjhode fjerne klor fra vann?
Vitamin C (askorbinsyre) fjerner klor ved å nøytralisere klorvann. Den kjemiske strukturen av Vitamin C har evne til å reagere med klor som er inneholdt i vannet, og skaper ikke-skadelig mild saltsyre, som deretter gir mildt surt rent vann som er ideelt for hår og hudutvikling.

Har vitamin C blitt vitenskapelig bevist for å eliminere klor i USA?
Ja. Flere tester er utført av United States Environmental Protection Agency (US EPA) og USAs Department of Agriculture Forest Service som har bekreftet fjerning av klor med C-vitamin (ascorbinsyre).

Når skal jeg erstatte vitamin C-dusjpatronen?
C-patronen for vitamin C skal byttes ut når gelfarge inne i patronfilteret blir fargeløs og klar. Vanligvis kan en C-patron med vitamin C vare opptil 45 dager (for den håndholdte modellen) og 90 dager (for den veggmonterte modellen) avhengig av bruken. Vennligst se brukerhåndboken for instruksjoner om hvordan du bytter kassettfilter.

Hva er Microfiber-filteret?
Mikrofiberfilteret er en bomullsfilterpute som er forhåndsinnstilt i hodet på Aroma Sense vitamin C dusjhode. Den fanger gjenværende rust, smuss og flytende forurensninger som kan samles inn gjennom vannrørsystemet.

Kan jeg vaske Microfiber-filteret?
Absolutt. Mikrofiberfilteret må vaskes av og til når du opplever en nedgang i vannstrømmen fra dusjen eller hvis mikrofiberfilteret har blitt tilstoppet av resterende forurensninger. Når C-vitaminpatronfilteret er erstattet, anbefales det også å erstatte mikrofiberfilteret samtidig for optimal ytelse.

Hvilke ingredienser inneholder vitamin C?
Gelen inne i patronfilteret består av vitamin C, naturlig sitronolje, destillert vann og dextrin. Ingen av disse ingrediensene er skadelig for menneskekroppen.

Hvordan produserer Aroma Sense dusjhodet negative ioner?
Aroma Sense vitamin C dusjhode produserer negative ioner gjennom Lenard Effect som er opprettet av de trekantede sprøytehullene fra dusjplaten. Effekten oppstår når vannmolekyler påføres oksygen eller karbondioksid gjennom friksjonen mellom en overflate av vannet og det kolliderende vannet og danner dermed negative ioner underveis. Aroma Sense vitamin C dusjhode produserer opptil 421 000 stk / cc (tilsvarende en foss). Negative ioner har blitt vitenskapelig bevist for å lindre stress, øke blodstrømmen, balansere pH og forbedre pusten.

Hva er forskjellen mellom vanntrykket i Aroma Sense aromaterapi dusjhode og en vanlig dusjhode?
Et gjennomsnittlig dusjhode strekker vann opp til en maksimal høyde på 0,8 meter, mens Aroma Sense dusjhoder kan nå en vannstrømmenes høyde på opptil 2,5 meter.

Er vitamin C-patronfilter og mikrofiberfilter inkludert ved kjøp av et Aroma Sense-dusjhode?
Ja. Aroma Sense-dusjhodet inneholder et C-filter med vitamin C og to mikrofiberfiltre.

Hvordan installerer og vedlikeholder jeg Aroma Sense vitamin C dusjhode?
Vennligst se installasjons- og vedlikeholdssiden her.

Hvordan kommer jeg ikke lukter noen aromaterapi for min Aroma Sense dusjhode? Hvordan kan jeg få en sterkere duft?
Det tar vanligvis rundt 1-2 dusjer for å la aromaterapi trenge gjennom dusjpatronen. Hvis du vil ha en sterkere duft, bruk en skarp klips eller pinne-relatert gjenstand for å peke et skarpt hull på toppen av C-patronen din. Vær oppmerksom på at hvis du pokker et større hull, vil levetiden til aromaterapi-dusjpatronen synke dramatisk.

Hvorfor lukker duften av Aroma Sense dusjpatronen etter noen minutter i dusjen min?
Årsaken til at duften av Aroma Sense vitamin C dusjpatronen «forsvinner» er at etter noen minutter i dusjen din, tilpasser nesen til følsomheten til patronen duften. I virkeligheten er duften fortsatt der, men på grunn av et vitenskapelig fenomen som kalles sensorisk tilpasning, identifiserer hjerneceller den vanlige duften og begynner å legge mindre oppmerksomhet til den aktuelle stimulansen og duften begynner å falme bort.

Hva er garantien for Aroma Sense dusjhode?
Garantien på Aroma Sense dusjhoder er ett (1) år. Vennligst les garantibeskrivelsene i den medfølgende håndboken.